Кои сме ние ?

   Счетоводна кантора „Логис Консултинг“ ЕООД е създадена през 1999г. В продължение на 19 години тя продължава да предлага своето съдействие в областта на счетоводните услуги и данъчните консултации. Опитът, натрупан през годините на нашата дейност, свидетелства за броя доволни клиенти, които кантората е привлякла. Професионалното поведение в работата, високият клас предлагани услуги, модерно и професионално обслужване и лоялно партньорство са само част от нашата представителна извадка.

   Фирмата е установила и използва модерен и професионален счетоводен софтуер, който позволява комплексна автоматизация на икономическата дейност на различни фирми, специализирани в различни видове дейност и форма на собственост. Нашите клиенти са фирми, развили своя бизнес в различни сфери на дейност, специализирали и утвърдени в своя сектор. Разполагаме с високо мотивиран и квалифициран счетоводен екип. 

   Целта на нашият екип е грижата за бързо и адекватно решаване на Вашите проблеми и предлагането  на съвети и алтернативи за максималното удовлетворяване изискванията на клиента. „Логис Консултинг“ ЕООД гарантира лоялност,сигурност и дискретност в работата си със своите клиенти.  Имаме изградени традиции за индивидуален подход към всеки наш бизнес-партньор.

 Нашите силни страни

Нашият екип

Разполагаме с голям екип от квалифицирани и отзивчиви професионалисти. Всеки наш служител притежава  необходимото образование и богат опит в сферата на счетоводството и финансите. Всички ние работим заедно в екип, за да сме максимално ефективни за Вашия бизнес.